До 2 осіб на навчання на ступінь магістра (5-річна програма «бакалавр+магістр» з можливою однорічною мовною підготовкою до навчання).

До 10 осіб на часткове/семестрове навчання (бакалаврські програми, другий семестр навчального року).

До 3 осіб на навчання (стажування) до аспірантури.

Республіка Польща забезпечить українських громадян: безкоштовним навчанням; необхідним медичним обслуговуванням; безкоштовним проживання у гуртожитку (лише за наявності місць у гуртожитках навчальних закладів Республіки Польща);

Пріоритетні спеціальності на 2015-2016 навчальний рік (для отримання ступеня магістра): природничі науки, хімічна технологія та інженерія, фізико-математичні науки, системні науки та кібернетика, автоматика та управління, інформатика та обчислювальна техніка, розробка корисних копалин, сільське господарство і лісництво.

Пріоритетні спеціальності на 2015-2016 навчальний рік (часткове/семестрове навчання на бакалаврських програмах): гуманітарні науки (перевагу буде надано кандидатам зі знанням польської мови).

Пріоритетні спеціальності на 2015-2016 навчальний рік (стажування в аспірантурі): усі (крім медицини).

МОН України прийматиме заявки (заповнена аплікаційна форма та необхідні документи) в електронному та паперовому форматах (паперовий пакет документів повинен бути у 2-х примірниках: 1 пакет оригінальних документів та 1 пакет копій (копії завіряти не потрібно).

Поштова адреса: Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна, Міністерство освіти і науки України, Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції.

Примітка: конкурс на стипендію від Республіки Польща.

В електронному форматі скановані PDF-документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН: ukrainemon@gmail.com , зазначивши у темі листа «Конкурс на стипендію від Республіки Польща»

Перелік необхідних документів:

Для отримання ступеню магістра: анкета встановленого зразка, мотиваційний лист, атестат про повну загальну середню освіту з додатком, медична довідка (форма 086/о), копія закордонного паспорта.

Часткове/семестрове навчання на бакалавраті: анкета встановленого зразка, мотиваційний лист, CV, академічна довідка про успішність від українського ВНЗ, де навчається кандидат, сертифікат (довідка) про рівень володіння польською мовою, медична довідка (форма 086/о), копія закордонного паспорта.

Стажування в аспірантурі: анкета встановленого зразка, копія диплому про вищу освіту, мотиваційний лист, проект наукового дослідження, CV, рекомендація наукового керівника, медична довідка (форма 086/о), копія закордонного паспорта.

Останній термін подачі заявок: 15 травня 2015 року

Відбір кандидатів здійснює комісія, яка складається з представників МОН, ВНЗ України, громадських організацій.