Одними думами, одним подихом, одним життям разом з українським народом живе, навчається та діє Військовий інститут Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Зайвий раз у цьому переконалися всі учасники нещодавніх методичних зборів з особовим складом  Військового інституту.

Під керівництвом начальника кафедри зарубіжної воєнної інформації, кандидата історичних наук, доцента Якова Жаркова учасники заходу взяли участь у практичному занятті, прослухали доповіді, лекції офіцерів органів військового управління Збройних сил України. Перед офіцерами, курсантами, викладачами інституту виступили заступник начальника управління інформаційних технологій Міністерства оборони України полковник Сергій Галушко і заступник головного редактора Центрального друкованого органа Міністерства оборони України газети «Народна Армія» підполковник Андрій Задубинний.
Під час заходу полковник Галушко С. О., який виконував спеціальне завдання в зоні АТО, розповів про підготовку та проведення інформаційних заходів у забезпеченні участі Збройних сил України в антитерористичній операції. Зокрема, зосередив увагу на сутності та змісті впливу на морально-психологічний стан особового складу, відзначив високий бойовий дух офіцерів і солдат. Окремо на конкретних прикладах він показав еволюцію образів на інформаційно-психологічну боротьбу у воєнній сфері та протиборство в засобах масової інформації.
Під час методичних зборів оговорили інформаційну політику редакції газети «Народна Армія». На конкретних прикладах її розкрив заступник головного редактора підполковник Задубинний А., який перебував у зоні АТО понад місяць. Було зазначено що колектив редакції робить свій вагомий внесок в інформаційний простір держави. Безпосередньо на теренах, де проводиться антитерористична операція, щотижня тиражем чотири тисячі примірників виходить та розповсюджується серед особового складу «народка».

Також на методичних зборах була представлена книга «Вклоняємось доземно українському солдату», що складається з матеріалів, надрукованих у газеті.

Захід, який відбувся у Військовому інституті Київського Національного університету імені Тараса Шевченко, нікого не залишив байдужим, змусив замислитись саме над своїм місцем у бойовому строю.

За інформацією Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка