Команда видавництва «Шкільний світ»та EdCamp Ukraine із фанфарами та оваціями запрошує до участі в першому конкурсі для БІЛИХ ВОРОН, ЯКІ ЗМОГЛИ.

Уже 5 років EdCamp надихає та мотивує до змін. За понад 2000 днів сотні освітян переймали досвід, ділилися ним та впроваджували інновації чи цікаві експерименти. Ми щиро радіємо, коли бачимо ваші успіхи! І настав час їх презентувати. Напишіть про успіхи, на які Вас надихнув EdCamp, як Вам це вдалося та що було для цього потрібно. Ми чекаємо практичні матеріали, яким можна слідувати та надихатися.

Але будьте уважні – лише зареєстровані учасниці й учасники можуть брати участь у конкурсі, тому не відкладайте та реєструйтеся вже зараз! Реєстрація триває до 15 листопада.

Ми впевнені, що вашого креативного післяEdCamp’івського досвіду чимало, тому просто не могли обмежити конкурс однією можливою перемогою.

Аж СІМ номінацій уже чекають своїх тріумфаторок/-ів.

РЕЄСТРАЦІЯ до 15 ЛИСТОПАДА 2019 року 23:59 за посиланням:

https://forms.gle/vK8MmqhXNCTCRcVR6

Важливо! Друзі, для участі в конкурсі надсилайте заяву на матеріал — це обов’язкова умова. Ми розуміємо, що це забере час, але, будь ласка, не нехтуйте цим. Лише завдяки заяві команда Шкільного світу та EdCamp Ukraine зможе переконатися, що ваші матеріали унікальні, та опублікувати їх.

Дізнатися більше про конкурс можна за посиланням: http://www.osvitaua.com/white_crow/

Щоб не пропустити новин конкурсу радимо долучитися до групи: https://www.facebook.com/groups/419236155459696/

Ділимося рамкою аватару Facebook для СПРАВЖНІХ БІЛИХ ВОРОН:

www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=509634649892248

Дякуємо, що ви з нами!