Що спільного між видавничою групою «Шкільний світ», рухом EdCamp Ukraine та Новою українською школою?  Місія Нової української школи — допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. Місія руху EdCamp Ukraine — розбудова і підтримка відповідального вчительства України. Принцип роботи видавництва «Шкільний світ»: підготовка якісних та корисних педагогічних видань для творчих та відповідальних учителів, які постійно працюють над собою.

У прагненні змінити освітній простір та підтримати учителів під час створення Нової української школи ми об’єднали ці три «синергії» та підготували для читачів газети «Сучасна школа України» справжній сюрприз. У 2019 році видання виходитиме спільно з партнерами видавництва, громадською організацією «ЕдКемп Україна».

Вже у лютневому номері газети «Сучасна школа України» на вас чекає оновлений формат видання: нові рубрики, цікаві інтерв’ю з фахівцями зі сфери освіти, професійні поради від освітніх експертів та експерток, закордонний досвід організації національних та регіональних (не) конференцій руху EdCamp та безліч інших актуальних та практичних матеріалів. Адміністрація школи, класні керівники, учителі-предметники, шкільні психологи — кожен та кожна знайде у виданні те, що так необхідне нині — знання, інформацію, унікальний досвід, підтримку, відповіді на запитання, які допоможуть учителям та учителькам рости професійно та змінювати освітній простір навколо себе.

Тому не гайте часу, підписуйте газету та отримайте можливість долучитися до команд редакції газети «Сучасна школа України» та руху EdCamp Ukraine. Разом ми творимо нову — творчу, ефективну та сучасну освітянську спільноту України.