Видавництво «Шкільний світ» дарує всім освітянам найактуальніший продукт – квітневий номер газети «Управління освітою» – «ЗМІНИТИСЯ ЗА 7 ДНІВ. Перевірено на собі».

У номері йдеться про найцікавіший українсько-фінський експеримент. Організатори експерименту: EdCamp Ukraine. Для видавництва «Шкільний світ» надзвичайно приємним було запрошення організаторів долучитися, щоб побачити на власні очі цей експеримент у дії. Команда фахівців видавництва, з-поміж яких є талановиті педагоги, науковці, методисти, журналісти завжди працюють для Вас! Ми чудово розуміємо, що до реформ в освіті потрібно залучати якомога більше креативних і небайдужих педагогів України, які готові до змін, готові змінюватися.
Керівництво видавництва прийняло рішення, що газету, у якій опубліковано матеріали експерименту, має побачити вся освітянська спільнота України! І наразі Ви маєте унікальну можливість – отримати в подарунок електронну версію спецвипуску «ЗМІНИТИСЯ ЗА 7 ДНІВ. Перевірено на собі» абсолютно БЕЗКОШТОВНО! Змінюємо та формуємо освіту разом!

Відкрити спецвипуск