Вікторія Пархоменко, учитель зарубіжної літератури СШ №118 «Всесвіт», м.Київ,

Ведуча 1.Тільки те, що було сповіддю письменника, тільки то створення, в якому він спалив себе дотла, – для того, аби народитися для нових створінь, або для того, щоб померти, – тільки воно може стати великим.
Олександр Блок

 Ведуча 1. Я рада вітати вас, у нашому арт-кафе, сьогодні, день літератури і ми поговоримо про  сучасних українських письменників, що підкорили Європу.   Але перед початком, я б хотіла вас запитати яких сучасних українських письменників ви знаєте?. (У центрі столів за яким ві сидите ви бачити книжки, моє прохання до вас виберіть книжки сучасних авторів про яких ви знаєте, або просто чули.) Так ви обрали все вірно, сьогодні ви познайомитесь з ними ближче. Отже почнемо.

Ведуча 2. Україна, представлена ​​в кращих творах наших письменників, поступово знаходить шлях до умів і сердець читачів у всьому світі.

Ведуча 3.Твори наших класиків, знають і люблять україністи та студенти кафедр філології в інших країнах.

Ведуча 2. Сьогодні, ми хочемо познайомити вас з представниками сучасної української літератури: авторів, які живуть і творять в Україні, твори яких переводяться і видаються в інших країнах світу.
Завантажити файл