Людмила Лабенська, керівник гуртка ЦТДЮ Святошинського р-ну

Естрадне мистецтво-найпопулярніший з багатьох різновидів сценічних мистецтв. Воно становить значну частку культури українського народу, має свої славні традиції. Естрадний спів,як жанр мистецтва має широку амплітуду творчих емоційних виявлень та  найяскравішу палітру прийомів, тембрів, темпоритмів, психологічних впливів.

В зв’язку із значним зростанням уваги до дитячої та юнацької естрадної пісні, регулярним проведенням міжнародних та регіональних конкурсів, які мають важливу роль у розвитку концертного життя українських міст, становлення українського шоу-бізнесу зростає необхідність в професійному навчанні  естрадному вокалу.

Дана програма створена з метою розкриття творчого потенціалу   обдарованих дітей, розвитку їх природних можливостей, освоєння прийомів вокальної техніки, а також сприяння формування навичок індивідуального та ансамблевого співу, виховання музичного смаку та підвищення загального культурного рівня особистості.

Програма навчання та розвитку розрахована на вихованців віком від 7 до 21 року в індивідуальних групах.

 

Мета занять: формування у дітей та юнацтва музичної культури, виявлення та розвиток юних дарувань, всебічний гармонійний розвиток, підготовка найбільш обдарованих дітей до вступу у мистецькі навчальні заклади.
Завантажити файл