Шановні колеги! 

Щорічні освітні виставки «Інноватика в сучасній освіті» та «World Edu»

відбудуться 24-26 жовтня в Києві

            24-26 жовтня 2017 року відбудуться Дев’ята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Шоста Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці дітей та юнацтва.

У програмі виставок:

  • Презентація здобутків закладів освіти, органів управління освітою, наукових установ, центрів із реформування галузі освіти.
  • Презентація досвіду співпраці з закордонними закладами освіти, дослідницькими центрами, науковими спільнотами та практики реалізації спільних інноваційних педагогічних, наукових і науково-технічних проектів.
  • Обмін практичним досвідом інноваційного розвитку на науково-практичних конференціях, круглих столах, семінарах, майстер-класах, презентаціях, експертних дискусіях, дискусійних панелях.
  • Демонстрація сучасних засобів навчання, обладнання, проектів, програм і рішень для впровадження в освітню практику.
  • Інформування учнів, майбутніх абітурієнтів, студентів і їх батьків про умови прийому до навчальних закладів, підготовчі курси, можливості та переваги навчання в Україні та за кордоном.
  • Вручення переможцям конкурсів виставки Почесних нагород «Лідер інновацій в освіті», «Видатні науково-практичні досягнення в освіті», золотих і срібних медалей, дипломів і сертифікатів.

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Виставки працюватимуть в Київському Палаці дітей та юнацтва за адресою: вул. І. Мазепи, 13 (м. «Арсенальна») 24-25 жовтня 2017 р. – 10:00-18:00; 26 жовтня 2017 р. – 10:00-16:00. Запрошення на виставку http://innovosvita.com.ua/index.php/uk/to-visitors/invite

Програма роботи http://innovosvita.com.ua/index.php/uk/about-the-exhibition/program

За додатковою інформацією звертайтеся в Оргкомітет за телефонами: 498-42-04, 498-42-05, (067) 656-51-89 або е-mail: expo@vsvit.com.ua