№13

Конкурс «Учитель року — 2017» завершено. Час підбивати підсумки: знайомимося з матеріалами лауреатів та учасників конкурсу.

Про що варто турбуватися влітку? Про відпочинок та зміцнення здоров’я! Як навчити дітей дбати про власне здоров’я впродовж навчального року — про це в матеріалах, розміщених на шпальтах газети.

Про сучасні здоров’язбережувальні технології  йдеться в статті Олени Дехтієвської, вчителя початкових класів гімназії №143 м. Києва.

Педагоги-практики  пропонують різні форми проведення уроків із курсу «Основи здоров’я: урок-тренінг «Здорова їжа не тільки свіжа!»,   урок-вікторина «Милі вітамінки корисні для дитинки».

 

ПОЧАТКОВА ОСВІТА. МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК №14

На шпальтах газети висвітлюємо проблему щодо формування математичної компетентності учнів початкових класів.

Олена Полякова, викладач ІППО КУ імені Грінченка, називає основні завдання вчителя початкової школи щодо формування математичної компетентності молодших школярів, надає практичні рекомендації.

Учителі-учасники конкурсу «Панорама творчих уроків»  представляють нетрадиційні форми організації уроків математики. Запрошуємо і вас у математичний магазин, на математичний турнір або в математичну мандрівку?

Актуальним є досвід Лариси Папроцької, вчителя СШ № 82 м. Одеси, щодо  формування в молодших школярів економічних понять під час розв’язування нестандартних текстових задач.

газета «Початкова освіта»