Читайте у травневому номері газети «Директор школи» найцікавіші матеріли з досвіду загальноосвітніх навчальних закладів нашої країни, які будуть корисними для керівників навчальних закладів, педагогів та методистів.

 У матеріалі «Моделювання освітнього середовища ЗНЗ. Інформатизація процесу управління» розкриваються шляхи впровадження навчальним закладом інформаційно-комунікаційних технологій в процес управління закладом та у навчально-виховний процес. Як результат, відбувається вдосконалення і розвиток інформаційного забезпечення процесу управління, проектується комплекс комп’ютерних програм для спеціально організованої системи збору, обробки, збереження чітко визначеної інформації — бази даних учнів, вчителів, документів.

У матеріалі «Сучасної сільської школа та сім’я. Модель взаємодії, перспективи та пріоритети співпраці» представлена модель взаємодії сучасної сільської школи та сім’ї, обґрунтована роль батьківської громади у підвищенні якості освітніх послуг, розкриваються перспективи та пріоритети даної співпраці.

газета «Директор школи»