Взаємодія з соціальними та міжнародними партнерами: перспективи розвитку навчального закладу

 На сторінка журналу «Профтехосвіта» часто презентується досвід навчальних закладів з вирішення проблеми соціального партнерства. От і у травневому номері у рубриці «Соціальне партнерство» йдеться про ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» Київської області, керівництво якого перспективи розвитку свого навчального закладу вбачають в розширенні соціального партнерства та міжнародного співробітництва з провідними корпораціями та компаніями, шляхом створення навчально-практичних центрів професійного спрямування на базі ліцею.

Бути взірцем для своїх вихованців. Засідання школи молодого педагога

 Сценарій засідання школи молодого педагога наведеного у рубриці «Методичний супровід» присвячено вивченню педагогічної спадщині В.О.Сухомлинського, який своє життєве кредо визначав так: «Найвище звання у світі – бути Людиною. Бути Людиною і дбати про щастя інших».

Молоді педагоги разом зі своїми наставниками спробують дати відповідь на питання: яким має бути справжній педагог?

Небезпеки, які таїть в собі Інтернет. Тренінгова виховна година для учнів ПТНЗ

 Педагоги б’ють тривогу: у соціальних мережах серед молоді та підлітків набула популярності так звана «гра». Суть її залишається незмінною – довести гравців до самогубства.

Саме тому є дуже актуальною запропонована тренінгові виховна година у рубриці «Виховний простір» яка спрямована на формування стійкого усвідомлення життя як найвищої цінності, ідеалів добра й гуманізму як життєвих векторів суспільства.

журнал «Профтехосвіта»