AnyChart

скрінНабір інструментів дозволяє будувати інтерактивні діаграми та картограми, а також візуалізувати фінансові дані. Завдяки змінним шаблонам ваша презентація буде справді персональною.

Stampsy

скрінОнлайн-сервіс, що допоможе візуалізувати свою історію. Як виокремити, наприклад, своє есе з-поміж інших? Достатньо зробити його візуальним!

ArcGIS

скрінЦей онлайн-сервіс допоможе підвищити швидкість та ефективність роботи за допомогою готових карт і шаблонів, які міститимуть ваші дані. Він включає Living Atlas of the World, що містить карти різної тематики (про населення, бізнес, ландшафти, клімат, транспорт тощо). Такий спосіб візуалізації геоданих – чудове доповнення до сухих фактів.

Bokeh

скрінМета інтерактивної бібліотеки візуалізації Python – забезпечити створення якісної графіки у стилі D3.js, а також допомогти якнайкраще презентувати великі обсяги інформації. Ця програма легка в користуванні, тож розібратися в панелі інструментів буде просто і непрофесіоналу.

CartoDB

скрінЩе один онлайн-сервіс для обробки й аналізу геоданих. Зрозумілий інтерфейс допоможе яскраво візуалізувати інформацію, а бібліотеку шаблонів можна змінювати на власний смак. Сервіс може інтегруватися з багатьма соцмережами, тому збір необхідних даних займатиме лічені хвилини.

Storymap

скрінЩе один цікавий сервіс, за допомогою якого можна створити карту-історію! Прокладіть, наприклад, маршрут своєї мандрівки, вздовж якого додавайте відеозаписи, фото чи нотатки, що допоможуть заново пережити ті дні.

Circos

скрінІнструмент для візуалізації взаємозв’язків, який використовує характерну кільцеву організацію даних. Кінцевий результат нагадуватиме інфографіку, а всі елементи можна змінювати залежно від аудиторії. Це дуже гнучкий сервіс, що може описати взаємовідносини між різними галузями.

D3plus

скрінРозширення D3 допомагає швидко створювати візуалізацію даних. А різноманітні підказки лише полегшать роботу із сервісом.

Сhiasm

скрінСередовище для інтерактивної візуалізації відомостей, яке дозволяє підключати плагіни для доступу до даних і їх обробки.

ECharts

скрінБібліотека javaScript для створення інтерактивних візуалізацій. Є змога об’єднати кілька діаграм і побудувати на них до 200 000 точок за кілька секунд. Завдяки широкій кольоровій палітрі користувачам буде легко виділити основну інформацію.

FoamTree

скрінJavaScript-інструмент для створення анімаційної презентації даних. Ви можете змінювати кольорову гаму, шрифти і позначки, а також додавати різноманітні ефекти.

Miso

скрінНабір інструментів, розроблений для створення й публікації інтерактивних історій. Доповніть інформацію не лише фотографіями, а й відеороликами чи інфографікою.

Зображення: скріншоти.

За матеріалами з сайту: studway.com.ua