Шановні друзі! Ми раді повідомити вам, що всеукраїнський конкурс «Освітній Оскар», який спільно був організований Комітетом Верховної Ради України з питань науки і освіти, видавничою групою «Шкільний світ» та департаментом освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, завершився.

Метою конкурса є відзначення на національному рівні найкращих освітніх практик, досвіду та сподвижницької праці педагогічної спільноти України, демонстрація найкращих здобутків та досягнень працівників освіти.

18 грудня, цієї п’ятниці, напередодні Дня Святого Миколая, об 11.00 у Національному агентстві УКРІНФОРМ, що по вул. Богдана Хмельницького, 8/16 у м. Києві, відбудеться нагородження переможців конкурсу.

Відзнаки переможцям вручатимуть Голова Комітету ВР з питань науки і освіти Лілії Гриневич, генеральний директор видавничої групи «Шкільний світ» Марина Мосієнко та директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Олена Фіданян.

Роботи конкурсантів оцінювали редактори профільних видань та спеціалісти у відповідних галузях, тому об’єктивність є незаперечною. Крім того, керівництво видавничої групи особисто відповідає за якість та своєчасність оцінювання робіт.

Щиро запрошуємо усіх друзів і колег!