В сотий раз повторюю: нас просто будуть бити, можливо ногами… Назріває масовий вибух невдоволення ситуацією в школах і масовий спротив батьків та учнівські антишкільні бунти. Причому не скільки викликаний поганими умовами навчання, стільки дебільними програмами, скотським ставленням, пострадянськими маразмами…

Повірте моєму передчуттю: буде шкільний майдан! Якщо пан Квіт вважає, що його можна відвернути методом видаленням із своїх френдів у ФБ збурювачів спокою, його чекає глибоке розчарування. Засунута в пісок голова, не врятує дупу на поверхні. Цитую типовий “крик души” батька:

“Від шкільної освіти плакати хочу. Стріляти теж. Робимо домашню роботу, дитина, яка від книжки не відходить, не хоче ходити в школу. Квіт має піти у відставку тільки за це. Не буде нормальної школи, не буде вищої освіти. Зробіть школу. Поставте її на місце. Не виші, а школи. Підручники гівно, викладання гівно. Виші залежні від шкіл. Будуть школи – будуть виші. Все просто – школа має перестати бути базаром купівлі оцінок. Ця корупція набагато небезпечніша, чим в прокуратурі й суді. Бо тепер діти на свята дарують вчителям не тільки квіти, а й гроші в конверті. Не батьки, а діти!!! Тимур Нагалевський“.