Автор: Чучман Наталія Євгенівна

Ранкові зустрічі для дорослих подані у вигляді майстер-класів під час роботи з педагогічним колективом. Мета: практичне ознайомлення педагогів зі структурою ранкової зустрічі, «програвання» ними самими всіх її складових; згуртування педагогічного колективу, створення доброзичливого, позитивного мікроклімату у ньому, подача нової інформації в новій інтерактивній формі.

Під час участі у цих ранкових зустрічах дорослі здобувають новий досвід; вони ніби стають дітьми, а «дорослий-ведучий», не «сюсюкаючись» з «дорослими-дітьми», подає їм нову інформацію, проводить відповідні ігри згідно теми, спонукаючи мобілізуватись, вийти із зони комфорту. Проявити себе у нестандартній ситуації.

Такі ранкові зустрічі – майстер-класи допомагають зняти стрес, переключити увагу, здобути позитивний досвід. Дозволяють розкрити творчий потенціал педагогів.

Можливо, варто взяти ці ранкові зустрічі та розробити нові, як одну з нетрадиційних форм роботи з педколективом та з батьками вихованців, адже, усі дорослі – родом з дитинства, і про це не варто забувати.

Завантажити матеріал