Цьогоріч конкурс проходив у 4-х номінаціях: «українська мова та література», «хімія», «образотворче мистецтво», «правознавство».

І місце у міському конкурсі «Учитель року-2015» посіли 4 вчителі, яких було відзначено Подякою та премією Київського міського голови у розмірі 5 тисяч грн. 8 лауреатам за ІІ місце –  3 тисячі грн., за ІІІ місце – 2 тисячі гривень. 25 учасникам конкурсу вручено Подяки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту та премію від голови Київської міської організації профспілки працівників освіти  і  науки України Яцуня Олександра Михайловича.

«За фахом я також учитель, тому розумію, якою складною є ваша праця. Впевнений, що участь у таких конкурсах стане для вас ще однією можливістю реалізувати себе, стимулом розвивати й удосконалювати свій професіоналізм. Хочу подякувати за вашу роботу, адже освіта – ключова складова майбутнього: від того, які принципи ми закладемо в виховання і освіту наших дітей, залежить, якими особистостями вони стануть», – наголосив мер у вітальному слові.

Віталій Кличко зазначив, що міська влада до 1 вересня планує відкрити дві сучасні школи. «До 1 вересня ми відкриваємо 2 нові школи, де будуть запроваджені навчальні інновації та технології. Це вже будуть європейські стандарти й умови навчання», – наголосив міський голова.

Віталій Кличко нагородив Подякою київського міського голови та вручив премію Кравчук Марії Віталіївні, провідному спеціалісту відділу організаційної роботи та документального забезпечення Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за перемогу у ІІ турі (міського) щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий спеціаліст».