До участі у святі запрошено 1000 дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей із кожного району та міста обласного значення Вінницької області, які завітали до «Дитячої планети».

Вітаючи учасників свята, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Наталя Заболотна зазначила, що сьогодні питання підтримки сім’ї є пріоритетними у державній політиці. Вона є невід’ємною частиною програми соціально-економічного розвитку області. Адже серед цінностей, створених людством за десятки тисяч років, сім’я є однією з найбільших.

Проведення свята у такому форматі дає змогу не тільки виховувати в його учасників відповідальне ставлення до сім’ї та сімейних цінностей, а й популяризувати здоровий спосіб життя, активний сімейний відпочинок і змістовне дозвілля. Тож тисяча юнаків і дівчат з усіх куточків нашої області в рамках цього свята долучилися до Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене», що впроваджується на теренах Вінниччини.

Для дітей, окрім традиційних спортивних розваг «Дитячої планети» – стрибків на батутах, лазіннях по лабіринтах, занурювань у паралоновий басейн, ковзання з гірок та багато інших, організатори підготували цікаву розважальну програму з захопливими конкурсами, пізнавальних вікторин з безліччю призів.