«Ми розуміємо, що сучасні жінки, навіть маючи велику та багатодітну родину, прагнуть працювати. І саме в компетенції міської влади забезпечити достатню кількістю місць для їхніх дітей у дитсадках. Тому сьогодні за дорученням Київського міського голови Віталія Кличка столична влада вирішує питання розширення мережі дошкільних навчальних закладів», – зазначив він.

Так, за словами Михайла Радуцького, всі забудовники житлових мікрорайонів братимуть на себе зобов’язання будувати передусім об’єкти соціальної інфраструктури, зокрема й дитсадки, а потім вже самі будинки.

«Крім того, ще з минулого року місто провело інвентаризацію та почало процес повернення до комунальної власності столиці приміщення дитячих садків, які використовуються не за цільовим призначенням», – додав Михайло Радуцький.

Загалом на заході були присутні більше 300 багатодітних матерів, матерів, які виховують дітей-інвалідів, а також представники громадських і жіночих організацій Києва. Вітаючи зі святом, заступник голови КМДА наголосив, що кожна з них сьогодні здійснює величезний подвиг, гідний глибокої поваги та вдячності.

«Сьогодні кожна з матерів – героїня, але окремо хотілося б подякувати тим, хто подарували нам героїв, які захищають всіх нас на сході України. Низький уклін вам», – наголосив він.