Загалом на конкурс надійшли 123 роботи з 50 ВНЗ держави. Високофахова конкурсна комісія, до якої входили лише доктори технічних наук, професори і досвідчені кандидати технічних наук, доценти, прискіпливо і неупереджено вивчила доробки конкурсантів.

На другому, вирішальному, етапі цих інтелектуальних наукових змагань — на підсумковій науково-практичній конференції виступили 39 студентів із 23 ВНЗ. Їх разом із науковими керівниками запросили до ВНТУ на очний тур конкурсу, де перед журі і своїми юними колегами вони могли самі довести наукову потрібність і досконалість своїх проектів.

До речі, конкурсанти представили 20 робіт, результати яких запатентовано.

Робота підсумкової конференції проходила в двох секціях: «Інформатика» та «Обчислювальна техніка та автоматизація».

Дипломом I ступеня отримали студенти Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, Тернопільського національного економічного університету, Вінницького національного технічного університету і Національної металургійної академії України.

Студенти Вінницького національного технічного університету здобули два дипломи І ступеня (Алла Лозун і Анастасія Яровенко), два дипломи ІІ ступеня (Олександр Яхимович та Михайло Діденко) і один диплом ІІІ ступеня (Дмитро Мостовий).