Видавництво “Шкільний світ” висловлює щиру подяку усім конкурсантам, які брали та продовжують брати участь у конкурсах та подіях видавництва та наших партнерів – Національної академії педагогічних наук України та Профспілки працівників освіти і науки України. Окремо ми вклоняємося працівникам освіти Донбасу, які віддавали та віддають життя дітям, де б вони не були!

Водночас, нагадуємо, що саме поняття “конкурс” передбачає змагальність учасників. “Шкільний світ” є єдиним українським видавництвом, яке є незалежним, 100% українським та не має жодних корупційних зв’язків із органами влади. Через те, саме чесність і прозорість оцінки робіт конкурсантів для нас є визначальною – якщо у когось виникають запитання і сумніви, ми із радістю надамо можливість разом пересвідчитися у відкритості та незаангажованості процесів.

Нам дуже шкода, що пан Ярослав Турянський зайняв до видавництва відверто негативну позицію (до прикладу – лист ВГО “Асоціація “Відроджені гімназії України” № 352 від 10.12.2014 ). Саме тому ми публічно і чесно відповідаємо.

Незважаючи на не зовсім коректну поведінку та окремі контраверсійні висловлювання пана Ярослава, ми щиро вітаємо сподвижницьку працю Асоціації “Відроджені гімназії України” щодо піднесення іміджу освітянської професії та боротьбу за права керівників шкіл. У цій боротьбі і стараннях Асоціація має в особі “Шкільного світу” надійного друга і партнера.

Розуміємо, що 2014 рік був надзвичайно важким для усіх нас, особливо для директорів шкіл, яким довелося зіткнутися із небаченими труднощами у роботі. Ми можемо зрозуміти емоційність, порушення ділової та професійної етики паном Ярославом Турянським.

 

Ми завжди залишаємося вірними українській освіті і українським педагогам, яким би важким не було життя!

 

відділ зовнішніх комунікацій

видавництва “Шкільний світ”