УВАГА! КОНКУРС!

 

Редакція газети «ENGLISH» оголошує конкурс уроків (бажано цикл уроків за певною темою, що зазначена у навчальній програмі) з теми «Урок у 6-му класі (за новою програмою)» для вчителів англійської мови шкіл, гімназій, ліцеїв. Найкращі розробки будуть надруковані у книжці «Урок у 6 класі за новою програмою» та в номерах газети «ENGLISH» видавництва «Шкільний світ».

 

Умови конкурсу

Для участі в конкурсі необхідно у зазначений термін надіслати на адресу редакції заявку, заповнену власноруч, та розробку(и) уроку(ів) для 6-го класу англійською мовою (обов’язково у паперовому та електронному вигляді). Бажано додати копію квитанції про передплату видання «ENGLISH», адже такі конкурсні роботи будуть вважатися пріоритетними.

 

Вимоги до конкурсних матеріалів

1) конспект уроку має містити чітко сформульовану мету (практична, освітня, розвивальна та виховна), перелік обладнання, визначену структуру уроку з хронометражем усіх етапів, опис дій учителя та учнів на кожному етапі англійською мовою;

2) розробка уроку має бути надіслана в роздрукованому та електронному вигляді (Word, Times New Roman, кегль 14, інтервал 1,5);

3) заявка встановленої форми має бути заповнена власноруч і містити особистий підпис учасника — автора розробки.

Термін прийому заявок та матеріалів: 15 жовтня 2014 р.— 01 лютого 2015 р.

Надсилайте розробки за адресою редакції: вул. Тимірязєвська, 2, м. Київ, 01014 (із позначкою «Конкурс «Урок у 6 класі за новою програмою» газети «English»).